Neem contact met ons op

Op zoek naar een specialist in IT-consulting die meehelpt denken naar oplossingen en uw netwerk beter beveiligt? Contacteer ICT Productions in Rotterdam.

Adres

Posthoornstraat 17 3011WD Rotterdam, Nederland

Telefoonnummer

Support: 0685468340

Neem contact op

9 + 1 =

Phone Reperatie / Computer Reperatie

Heeft u problemen met uw computer of telefoon? Geen probleem! ICT Productions voert herstellingen uit aan computers en telefoons zodat uw apparaten binnen de kortste keren weer vlot werken.

Verwijderen Van Virussen En Spyware

Als bedrijf kan het wel eens voorkomen dat u slachtoffer bent van malware op uw bedrijfsapparatuur. We scannen uw computers en verwijderen alle virussen en spyware. Tegelijk zoeken we naar betere oplossingen om dergelijke problemen in de toekomst te vermijden.

Gegevensherstel en back-up

Ons team helpt u graag met het maken van een back-up van uw gegevens in geval van verlies en het opzetten van veilige systemen waarmee u uw gegevens kunt herstellen. Dit doen we door uw computergegevens te kopiƫren en op een andere, veilige locatie te plaatsen.

Netwerk Ontwerp

Wij helpen onze klanten om de IT-strategie te vertalen naar een functioneel en technisch netwerkontwerp Deze methodiek te samen met de ervaring en deskundigheid van onze netwerk solution architecten. ICT Productions zorgt voor een ontwerp wat bij de klant past.

Cloud Diensten

Wilt u ervoor zorgen dat uw medewerkers altijd en overal toegang hebben tot de documenten die ze nodig hebben? We helpen je graag met het opstellen van een cloud. Zo zijn uw bestanden niet alleen toegankelijker, maar staan ze ook veiliger dan op uw computer.

Cyber Security

Bescherm uw bedrijf tegen cyberaanvallen en schakel een expert in. Dankzij onze beveiligde verbindingen en firewalls zijn uw data optimaal beschermd tegen hackers, malware en andere bedreigingen. We zorgen er eveneens voor dat de gevolgen beperkt blijven.

× Hoe kan ik u helpen?